Samen voor een groene toekomst

Als snel groeiende charge point integrator voor laadoplossingen zijn we altijd op zoek naar partnerships met installateurs. Ben jij ook gebeten door elektrische mobiliteit en techniek, dan ben jij misschien de partner die we zoeken.

Waarom kiezen voor MobilityPlus?

Krachten bundelen

Ga je met ons in zee, dan kan je rekenen op continue ondersteuning. We werken als een geoliede tandem samen om elk project tot een goed einde te brengen. MobilityPlus neemt het hele programmatie- en beheerproces voor zijn rekening, zodat jij je volledig op de installatie kan focussen.

Voordelige wisselwerking

Door onze netwerken te verenigen, brengen we nieuwe klanten aan voor elkaar. Ons partnership is immers een langetermijnplan. Bovendien wisselen we knowhow en expertise uit om ons technisch marktleiderschap verder uit te bouwen.

24/7 service & support

Onze helpdesk staat 24/7 klaar, ons eigen technisch team bekijkt het probleem en probeert dit vanop afstand op te lossen. Eventuele interventies ter plaatse worden onderling besproken.

Technische opleidingen

We geven je een vliegende start. Met trainingen op maat maken we je wegwijs in de markt en doen we alle technische details over onze laadpalen uit de doeken. Zo ga je als volleerde installateur de baan op.