Ik wil mij registreren voor

Over MobilityPlus

MobilityPlus is een jong team met een uiterst enthousiaste startup-mentaliteit. Het team deelt met veel plezier hun passie voor duurzame energie & techniek met de wereld, zodat leden van MobilityPlus daarvan kunnen meegenieten.

Onze missie? Het realiseren en onderhouden van een groot, online netwerk aan laadpalen dat de gebruiker van de elektrische wagen makkelijk via de app kan terugvinden en raadplegen.

Een toekomst waar duurzame mobiliteit prioritair is, doet ons hartje sneller slaan. Naast het online uitbaten van laadpalen, willen we zelf kwalitatieve laadpunten voorzien voor onze gebruikers om het vertrouwen in de elektrische mobiliteit een duwtje in de rug te geven.

Gebruikers van onze laadpalen rijden 100% op groene stroom, geleverd door zonne- of windenergie. Ons uiteindelijke doel is om hen een groot en kwalitatief netwerk te kunnen bieden.

Investeer mee in MobilityPlus

Door de vorige succesvolle investeringen via WinWinner is de omzet van MobilityPlus gestegen en is het mogelijk geweest om het team uit te breiden. Maar nu is er financiering nodig om het concept verder uit te werken.

Concreet heeft MobilityPlus behoefte aan 190.000 euro om verder te investeren in (de installatie van) haar slimme laadpalen. De onderneming wil haar klanten namelijk een all-in-one-pakket aanbieden in de vorm van ‘Charging as a Service’. In dit pakket zit vervat: de huur en het beheer van de laadpalen, energiemanagement, service en garantieverlenging.

Investeer jij mee in een onderneming die de mobiliteit van de toekomst vandaag al wil verbeteren? Contacteer ons om een mogelijke investering te bespreken of klik op de banner om meer info te lezen op de WinWinner website!

WinWinner