MobilityPlus is dé Belgische referentie voor slimme laadoplossingen


Elektrisch rijden is meer dan ooit de verstandige keuze. Veilig en comfortabel op de baan, fiscaal voordelig en – vooral – klimaatbewust. Bovendien groeit het aanbod aan elektrische wagens en laadoplossingen elke dag. MobilityPlus helpt je daarbij om slimme laadkeuzes te maken: van handige laadpassen tot innovatieve laadpalen huren of aankopen.

Het resultaat? Zorgeloos laden, altijd en overal.

Wanneer onze missie geslaagd is? Als iedereen op groene energie rijdt.

Jean-François Cheyns, oprichter en CTO van MobilityPlus
210427 umicore olen Marble Moon 04
1 G3 A5231
1 G3 A5013
200720 Objective installatie Marble Moon 20
1 G3 A4969
1 G3 A4988
200720 Objective installatie Marble Moon 35 1
210620 kantoor buiten zomer Marble Moon 01

Waarom kiezen voor MobilityPlus?

Iedereen is het erover eens: elektrisch rijden is de toekomst. Maar is er wel voldoende laadinfrastructuur en wat met ons energieverbruik? MobilityPlus biedt een antwoord op beide vragen.

Uitgebreid aanbod

Samen gaan we op zoek naar de beste formule voor jouw budget en mobiliteitsplan. Zo kan je simpelweg laadpalen huren zonder investering, eigen palen laten installeren of met onze laadpassen gebruikmaken van het bestaande netwerk. Duurzame mobiliteit was nog nooit zo eenvoudig!

Slim laden

Door piekmomenten in het energieverbruik te verspreiden en optimaal te profiteren van groene energie, bieden we energie-efficiënte oplossingen. Kiezen voor elektrisch rijden is meer dan ooit kiezen voor een schone planeet.

 • 100% Belgisch

  Door onze sterke lokale verankering houden we voortdurend de vinger aan de pols en spelen we snel in op veranderende marktnoden.

 • 100% service

  Eén contactpersoon voor al je vragen, eigen technische medewerkers en een servicedesk die 24/7 bereikbaar is.

 • 100% kwaliteit

  Onze jarenlange expertise in duurzame technologieën en topproducten vertaalt zich in kwaliteitsvolle laadoplossingen voor jouw noden.

 • 100% merkonafhankelijk

  Geen machtige energieleverancier achter de schermen of exclusieve deals met laadmerken, maar wel een open blik en eerlijk advies.