Installatie van laadpalen

Plaatsen, aansluiten en opstarten van de laadpalen door experten. Met het oog op een correcte installatie en uw eigen veiligheid worden de installatie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens die op de hoogte zijn van de normen en installatie richtlijnen.

Technische ondersteuning van a tot z

Welke laadoplossing je ook kiest, onze experten zetten je ambities rond elektrische mobiliteit om in werkelijkheid. Alles wordt uitgebreid getest en je krijgt de nodige knowhow mee om voortaan zorgeloos te laden.

Elektrotechnische werkzaamheden en bekabeling

We werken nauw samen met elektrotechnische partners die voor ons dagelijks de voorbereidende werken zoals grondwerken en bekabeling uitvoeren. Maar we werken ook graag samen met jouw eigen installateur die de site goed kent. Daarnaast hebben we zelf gespecialiseerde techniekers in huis die een project van A tot Z kunnen afwerken.

Levering, plaatsing en indienststelling

Dit houdt in dat de laadstations door MobilityPlus worden geleverd, geplaatst, aangesloten en in dienst gesteld op de bedrijfssite. Voor bedrijven die installaties wensen bij werknemers thuis wordt de installatieservices gecoƶrdineerd en uitgevoerd door MobilityPlus. MobilityPlus neemt alle verantwoordelijkheid en staat 100% garant voor de goede werking van het geheel.

Keuring

Elke installatie wordt nagekeken en gekeurd door een onafhankelijke externe partij. Zo ben je zeker van 100% werkende en conforme laadpalen installatie.

Bij MobilityPlus waren we aan het juiste adres. Op korte tijd zette hun team het technische luik rond laden om in een verstaanbaar verhaal voor ons en onze medewerkers. Er was meteen een klik en alle vragen rond bijvoorbeeld kabelgebruik kregen snel een passend antwoord.

Lien De Beer, Operational Director bij hr-specialist Planet Group.

Liever met een eigen installateur aan de slag? Geen probleem. MobilityPlus verleent hem of haar technische ondersteuning.

Onze garanties

Merkonafhankelijk

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in Belgiƫ is MobilityPlus de enige merkonafhankelijke dienstverlener voor elektrisch rijden. Jouw voordeel: eerlijk advies en een open blik.

Installatie

Ons technisch team komt bij je langs, beoordeelt samen met jou de mogelijkheden en installeert de laadoplossing. Zo hoef jij je hier niets van aan te trekken. Bovendien krijg je aansluitend informatie over hoe je je elektrische wagen doeltreffend oplaadt.

Installateur worden van MobilityPlus laadoplossingen?

Ben je gebeten door elektrisch rijden en heb je de technische expertise om onze klanten op weg te helpen met slimme laadoplossingen? Neem dan snel contact op voor een opleiding.