Zorgeloos, groen en slim laden

Via een eigen beheerplatform, innovatief energiebeheer en op maat gemaakte all-in-oneformules zetten we volop in op de transitie naar elektrische mobiliteit. Energie- & merkonafhankelijke oplossingen van A tot Z voor iedereen: van thuisgebruikers tot kleine en grote ondernemers.

Onze diensten

Beheer van laadpalen

Als charge point operator gaan we voor administratieve efficiëntie. Een greep uit de mogelijkheden van ons platform: laadsessies in realtime beheren, automatische vergoedingen en overzichtelijke rapporten.

Lees meer
Energiemanagement

Energie-efficiënt laden? Jazeker! Kiezen voor MobilityPlus is kiezen voor innovatieve technologieën die je beschikbare (groene) stroom optimaal benutten.

Lees meer
Installatie van laadpalen

Plaatsen, aansluiten en opstarten van de laadpalen door experten. Met het oog op een correcte installatie en uw eigen veiligheid worden de installatie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens die op de hoogte zijn van de normen en installatie richtlijnen.

Lees meer
Service & onderhoud

We maken er een punt van om de klok rond bereikbaar te zijn. Je kan 24/7 terecht bij onze helpdesk voor al je vragen. En dat in verschillende talen.

Lees meer
Laadpassen voor Elektrische Wagens

Veel onderweg? Gebruik onze laadpassen voor meer dan honderdduizend laadpalen in Europa. Mooi meegenomen: op onze kaart zie je snel welke laadpunten er bij jou in de buurt zijn.

Lees meer
Laadpalen voor Elektrische Wagens

Een eigen laadpaal om je elektrische wagen op te laden? Dat kan! Bij je thuis of op het werk, MobilityPlus staat garant voor kwaliteit, merkonafhankelijkheid en meerdere beheeropties.

Lees meer