Snel en veilig laden, wanneer je wilt

Heb je een elektrische auto of ben je van plan om er een aan te kopen of te leasen? Dan kijk je er vast naar uit om zorgeloos de baan op te gaan, want laden kan dan gewoon thuis. Daarvoor heb je in theorie niets nodig: een gewoon stopcontact en een stroomkabel volstaan. Maar dit houdt grote risico’s in, want je infrastructuur is hier niet op voorzien. Zo kan je makkelijk je elektriciteitsnet overbelasten en is brandgevaar nooit veraf. Geen nood: het kan ook veiliger én sneller!

Onze laadoplossingen voor thuisgebruik zorgen ervoor dat je nooit stroomonderbrekingen hebt en het laden zo efficiënt mogelijk verloopt. ’s Morgens zijn zowel jouw batterijen als die van je elektrische wagen volledig opgeladen. Zo geniet je pas echt van het gemak dat elektrisch rijden met zich meebrengt.

Werknemer2
Werknemer1

Waarom thuis een laadpaal installeren?

Installatie

Ons technisch team komt bij je langs, beoordeelt samen met jou de mogelijkheden en installeert de laadoplossing. Zo hoef jij je hier niets van aan te trekken. Bovendien krijg je aansluitend informatie over hoe je je elektrische wagen doeltreffend oplaadt.

Automatische vergoedingen (werk)

Rij je met een elektrische (bedrijfs)wagen en vrees je dat je thuislaadpunt zal leiden tot hoge energiekosten? Daar hebben we aan gedacht: de gecertificeerde meters geven de exacte waarden door via onze software en je wordt automatisch door je werkgever (of eigen vennootschap) vergoed.

Energiemanagement

Je moet geen investeringen doen in het verzwaren van je aansluitingen. Via onze energiecontroller zorgen we ervoor dat je elektrische wagen oplaadt onder de meest gunstige energieomstandigheden. Heb je zonnepanelen op je dak, dan garanderen we bovendien een maximale toevoer van groene energie.

Goedkoper

Hoewel alsmaar meer mensen op het werk mogen laden en sommige laadpunten gratis stroom aanbieden, ben je onderweg vaak aangewezen op publieke laadpalen. Die zijn doorgaans een stuk duurder dan laden via je eigen energienet. Zo win je heel snel de kosten van een thuislaadpunt terug.