Charge Point Integrator: Laadpalen voor Elektrische Wagens

Een eigen laadpaal om je elektrische wagen op te laden? Dat kan! Bij je thuis of op het werk, MobilityPlus staat garant voor kwaliteit, merkonafhankelijkheid en meerdere beheeropties.

Keuze uit alle A-merken

Elektrisch rijden is in opmars. Laadpalen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Maar als je nu zelf een laadpaal wil, wat is dan de beste optie? Afhankelijk van onder andere je locatie, je eigen laadvoorkeuren en het type elektrische auto, zoeken we samen met jou het antwoord. Merkonafhankelijk, dat spreekt!

Onze garanties

Passie voor e-mobility

Als toonaangevende charge point integrator in België, helpen we bedrijven en privégebruikers bij de transitie naar duurzame mobiliteit. Daarvoor bieden we laadoplossingen aan die naadloos aansluiten bij jouw noden en wensen. Onze passionele medewerkers selecteren de meest geschikte A-merken en leveren een allround service.

Efficiënt beheer

Ons gebruiksvriendelijke platform laat zowel beheerders als gebruikers toe om alles rond onze laadoplossingen op te volgen: van stroommanagement tot facturatie en gebruikerstarieven. Zo houd je op elk moment de vinger aan de pols.

Merkonafhankelijk

MobilityPlus biedt alle A-merken aan, maar focust in de eerste plaats op jouw noden en wensen. Pas als we die samen in kaart hebben gebracht, kijken we welke laadoplossingen en merken daarop aansluiten. Een open blik en eerlijk advies zijn absolute topprioriteiten voor ons team.

Alle bedrijfsvoertuigen elektrisch tegen 2026: zo begin je eraan
Alle bedrijfsvoertuigen elektrisch tegen 2026: zo begin je eraan

Ook na 2026 genieten van het gunstige fiscale regime voor je bedrijfsvoertuigen? Dan start je beter nu al met de omschakeling naar een elektrische vloot. Ontdek in 6 heldere stappen hoe je het aanpakt.

Lees meer

Een geïntegreerde aanpak

Technisch onderzoek

Tijdens een verkennend gesprek duiken we in je mobiliteitsplannen en bekijken we je huidige infrastructuur.

Voorstel tot laadoplossing

We leggen enkele opties voor die jouw toekomstplannen ondersteunen en sturen je een offerte op maat.

Installatie en configuratie

Onze ervaren installateurs monteren, configureren en testen je laadpalen. Je krijgt bovendien een gebruikersopleiding.

Begeleiding

Via het MobilityPlus-platform geven we je toegang tot ons kenniscentrum, tutorials en webinars. Elektrisch rijden heeft al snel geen geheimen meer voor jou.

Service en onderhoud

Onze helpdesk staat 24/7 voor jou klaar en ons eigen technisch team springt bij wanneer nodig. Is er een probleem, dan lossen we dat gratis op.